Lady Gaga lanserte hodetelefoner

Lady Gaga lanserte hodetelefoner

Den kjente musikeren har samarbeidet med Monster Cable om å lage moteriktige hodetelefoner.

Den kjente musikeren med den noe spesielle klesstilen kastet glans over IFA-messen i Berlin denne uken, da hun dukket opp på Monster Cables lansering. Lady Gaga har nemlig samarbeidet med Monster Cable om å utvikle en ny serie med hodetelefoner og øreplugger.

Ifølge både musikeren selv og selskapet skal den nye hodetelefonserien, Heartbeats by Lady Gaga, være både stilig og ha spesielt god lydkvalitet.

- De er designet for å være det første motetilbehøret som også er de lydmessig absolutt beste hodetelefonene i verden. Hodetelefonene minner om jakkene vennene mine og jeg bruker i New York, med nagler og metall, sa Lady Gaga på lanseringen.

I første omgang vil serien kun inneholde øreplugger i hvitt, sort eller rødt.

- Rødt er det nye rosa, sa Lady Gaga som en kommentar til fargevalget.

Lanseringen av de nye ørepluggene følger i kjølvannet av lanseringen av hodetelefonene ”Beats by Dr. Dre”, også laget av Monster Cable. Dette er et sett relativt avanserte, og ganske så dyre hodetelefoner utviklet i samarbeid med musikkprodusenten og rapperen Dr. Dre.

Ørepluggene i Heartbeats by Lady Gaga-serien vil komme i salg i Europa i løpet av høsten og vil koste rett rundt 100 Euro, noe som fort kan bety en pris på rundt 1 000 kroner her til lands.

Les om:

Foto/video