Lag kjøleskapsmagneter av Instagram-bildene

Lag kjøleskapsmagneter av Instagram-bildene

TIPS: La de hippe iPhone-bildene gjøre nytte for seg.

Instagram er en gratis fotodelings-app som lar brukerne ta bilder, legge på et filter og dele det på tjenesten eller en rekke andre nettsamfunn som Facebook og Twitter. Appen er bare tilgjengelig for iPhone, men en Android-versjon skal være under utviklingen

Men som det ofte er med digitalbilder, blir det ofte til at de bare blir liggende ubrukt når de først er lastet inn på datamaskinen - eller opp på nettet. Så ønsker du å få brukt Instagram-bildene dine til noe mer enn bare kjapp deling på dine favoritt-nettsamfunn, finnes det en kul tjeneste kalt StickyGram som lar deg lage kjøleskapsmagneter av dem.

Rett i postkassa

Å bestille StickyGram-magnetene er en enkel sak. På StickyGrams nettsider logger du deg bare inn med ditt Instagram-brukernavn og -passord. Så plukker du dine favorittbilder - du bestiller ni av gangen - som du ønsker å ha på ditt eget kjøleskap eller gi bort til noen andre. Så er det bare å velge betalingsmetode og fullføre bestillingen. Det hele er gjort på noen få minutter.

StickyGram-magnetene er 5 x 5 centimeter høye og brede og cirka 3-4 millimeter tykke. De ni magnetene koster tilsammen 14,99 dollar (cirka 86 kroner) per pakke - og det er fri frakt. Og prisen gjelder uansett hvor i verden du befinner deg. Pakken er så liten at den kommer rett i postkassa.

Via Allt om Mac.

Les om:

Foto/video