Last opp til flere nett-tjenester samtidig

Last opp til flere nett-tjenester samtidig

Med Mobypictures nye app kan du laste opp bilder fra iPhone til flere nettsteder samtidig.

Det er en del av oss som er ganske aktive på diverse sosiale nettsteder etterhvert, og ønsker gjerne å ha tilgang til disse rett fra en iPhone. Og da for eksempel for å laste opp og dele bilder.

Mobypicture er et nettsted for deling av media på tvers av slike steder, og hoster i dag både tekst, lyd, bilde og video. Nå er de også ute med en hendig liten applikasjon for iPhone som tar hånd om postingen for deg uten å måtte gå via e-post.

I den første versjonen av programmet er det støtte for opplasting av bilder til Facebook, Twitter, Flickr, Jaiku, Tumblr, Blogger, og Wordpress. Flere steder, som MySpace, Netlog, Hi5 og Movable Type vil følge i kommende versjoner.

LES OGSÅ: Ta nærbilder med iPhone

Så om du tar et bilde med iPhone-kameraet, kan dette publiseres samtidig til alle disse stedene - som det er en kryssreferanse til det originale objektet hos Mobypictyre. Klienten støtter tagging og GPS-koordinater, samt opplasting av bilder fra kamerarullen.

Det er også planer for fremtiden for videopublisering fra den nye iPhone 3GS, samt kø-ordning og hash tags. Du kan lese mer om Mobypictures her og om iPhone-klienten her, samt laste ned v1.5 av klienten for iPhone gratis her.

Foto/video