Logitech Harmony Link er alt du trenger i sofaen

Logitech Harmony Link er alt du trenger i sofaen

Ny, liten sender gjør lar deg bruke iPad eller iPhone som universalfjernkontroll.

Skulle du ønske du kunne bruke iPad-en eller iPhone-en som universell fjernkontroll i stua? Da har du faktisk en del produkter å velge mellom, både rene apper, men også ekstrautstyr - eller en kombinasjon.

Noen av løsningene innebærer at du må koble en mottaker til iOS-enheten din. Upraktisk, synes mange. Nå har Logitech nettopp lansert et nytt produkt som gjør at du slipper det.

Les ogå:

iPhone som universalfjernkontroll

Erstatter 8 fjernkontroller

Med sin fjernkontrollserie Harmony har Logitech gjort det enkelt å sette opp og bruke én enkelt fjernkontroll for å styre alle media-enhetene dine.

Med nye Harmony Link håper selskapet å utvide den samme funksjonaliteten de tilbyr i fjernkontrollene sine til brukere av så vel iPad som iPhone.

Logitech Harmony Link er ganske enkelt en liten, sort basestasjon som du setter ved tv-en din og som kommuniserer med din iOS-enhet over trådløst nettverk. Basestasjonen kan kontrollere opptil åtte ulike enheter med en egen Harmony Link-app.

Android-telefoner skal også kunne brukes, skriver Macworld USA.

Støtte for 5000 merker

Den lille boksen oversetter kommandoer fra appen til IR-signaler, som du kan styre dine ulike underholdningsenheter med. Det finnes også en separat IR-forsterker som du kan bruke dersom enhetene står inne i et lukket skap, for eksempel.

Logitech har støtte for mer enn 5000 merker og 225 000 enheter i sin database, så sannsynligheten for at du finner tv-en, pvr-boksen eller forsterkeren din der, er relativt stor.

Som med Harmony-fjernkontrollene, støtter Harmony Link og den tilhørende appen aktivitets-basert kontroll, og du kan opprette makroer som kan utføre flere kommandoer bare med ett eneste trykk.

Med appen kan du dessuten sette opp din egen tv-guide med favorittserier, kanaler og sjangre.

Harmony Link slippes i oktober til en pris på 99 dollar, cirka 560 kroner. Norske priser og tilgjengelighet er ikke kjent. Harmony Link-appen er gratis og vil kunne lastes ned til både iOS- og Android-enheter

Les om:

Foto/video