Logitech Pure-Fi Anywhere

Logitech Pure-Fi Anywhere

Ipoden din fortjener å kunne nå ut gjennom annet en bare hodetelefonene dine. Sett den på en trone og del musikken med andre.

Dette lille anlegget ser meget bra ut, men igjen er det en idé å ta med seg støvkluten. Pianolakk trekker støv som bare pokker. En av de store fordelene med Anywhere er at det er ment å skulle bruke nettopp overalt. Dette understrekes ved at systemet leveres med en egen reiseveske. Dette gjør det enkelt å ta med seg på reise. Det er slett ikke dumt å sette dette opp på hotellrommet og la ørene få en pause fra ørepropper eller hodetelefoner. Systemet har også innebygde oppladbare batterier, så du kan i utgangspunktet ta det med hvor som helst.

Også Logitech har funnet plass til en egen inngang for andre typer enheter, men noen utgang for video er det ikke. Systemet blir også levert med egen fjernkontroll, men denne var ikke noe kvalitetsprodukt etter vår mening. Den feilet litt for ofte til at det kan forsvares.

Lydmessig er dette slett ikke noen dårlig løsning. Det erstatter ikke et skikkelig anlegg selvfølgelig, men som en løsning for små rom og på reise fungerer det faktisk rimelig bra. Vi ble faktisk ganske overrasket over volumet det var mulig å tyne ut av denne lille enheten. Som med flere av de andre i testen er det en god del å gå på i forhold til bass, men det er til å leve med. Det finnes en egen innstilling for «stereo XL» uten at vi synes den var med på gjøre noen merkbar forskjell på lydkvaliteten. I følge Logitech skal dette utvide lydbildet, men forskjellen er minimal.

Logitech får pluss for et meget lite og godt anlegg, selv om det må gjøres noe med fjernkontrollen. Anywhere er det beste reisefølget i denne testen og vi vil også fremheve reiseetuiet som følger med enheten.

Logitech Pure-Fi Anywhere

Pris: Ca kr 1 000 inkl. mva.
Internett: www.logitech.no

Foto/video