Lydkort for trådløs mp3

Lydkort for trådløs mp3

Creatives nye lydkort i Sound Blaster X-Fi-serien lar deg bruke den bærbare som trådløst stereoanlegg i flere rom.

Creative er klar med et ExpressCard-lydkort i Sound Blaster X-Fi-serien som i tillegg til å gi bedre lydkvalitet på din bærbare pc også lar deg sende MP3-musikken rundt i huset ved hjelp av trådløse mottakere.

Forutsatt at du har en pc med kortplass for ExpressCard blir det enklere enn noen gang å bruke en bærbar maskin som husets musikksentral.

Kortet smetter inn i en 34 millimeters ExpressCard-kontakt og distribuerer musikken via Creatives Wireless Receiver-system, en trådløs basestasjon som tilkobles stereoanlegg eller høyttalere som du måtte ha fra før.

Hvis én sender ikke er nok for deg kan kortet kommunisere med inntil fire trådløse mottakere, slik at du kan bruke systemet med ulike stereoanlegg i forskjellige rom.

Ifølge Creative skal lydkortet være ekstra fleksibel ved at de ulike mottakerne kan styres individuelt fra samme pc.

Maksimal rekkevidde mellom sender og mottaker(e) er oppgitt til 30 meter.

Bedre mp3-lyd

Hjertet i løsningen er selvfølgelig selve lydkortet, som tradisjonen tro byr på Creatives X-Fi Crystalizer-teknologi for å øke kvaliteten på komprimerte musikkformater som MP3 og WMA. Brukt alene skal lydkortet også sørge for bedre lydrealisme i spill samt mulighet virtuell surround-lyd ved bruk av ørepropper eller hodetelefoner.

Sound Blaster X-Fi Notebook er på vei til en butikk nær deg allerede og vil koste ca. 650 kroner. De trådløse basestasjonene selges separat til samme pris pr. stykk.

Foto/video