Minikamera med pondus

Minikamera med pondus

Sanyo lanserer ytterligere en Xacti-modell med HD-oppløsning.

Xacti-serien fra Sanyo byr på noen av de minste videokameraene i verden, og i samme slengen blant de høyeste oppløsningene på markedet. Tidligere i høst lanserte selskapet et Xacti-kamera med Full HD.

Denne gangen kommer selskapet med en Xacti-modell med videoopptak i 720P HD-oppløsning, og stillbilder i 7,1 megapiksel oppløsning. Lagring av video og bilder skjer på SD og SDHC-kort, sistnevnte kommer i løpet av vinteren i størrelser helt opp til 32 gigabyte.

Tre timer

Xacti HD700 vil være tilgjengelig i tre forskjellige farger, rød, sølv og brun, og er utstyrt med omtrent samme innmat som storebror VPC-HD1000. Video lagres i HD-formatet H.264, og det er plass til neste tre timer med video på et åtte gigabyte SDHC-kort.

Kameraet er også utstyrt med en ansiktsgjenkjenningsfunksjon, som ved stillbildefotografering fokuserer seg inn på ansikter i bildet, og automatisk velger best mulig eksponering. HD700 er utstyrt med optikk med fem ganger optisk zoom, og en bredformat LCD-skjerm på 2,7 tommer.

Sanyo Xacti kommer i salg i slutten av oktober, og vil koste rundt 600 amerikanske dollar, noe som burde gi en pris på rundt 5 000 kroner om kameraet finner veien til vår del av verden.

Les mer på Sanyos nettside.

LES OGSÅ: HD-kamera med pistolgrep

Les om:

Foto/video