Minnekortleser på iPhone

Minnekortleser på iPhone

Med denne kan du overføre filer direkte fra et sd-minnekort til din iPhone.

I forbindelse med Macworld Expo i San Francisco har Zoommediaplus annonsert ZoomIt, et minnekortleser for iPhone og iPod touch.

ZoomIt er en svært kompakt minnekortleser som plugges inn i dockkontakten nederst på din iPhone eller iPod touch. Med et gratis iPhone-program får du tilgang du dokumenter og media lagret på et SD-minnekort; for eksempel bilder fra et digitalkamera eller dokumenter fra en datamaskin.

iPhone-programmet har den samme filstøtten som iPhone OS 3, det vil si at du får tilgang til bilder, lydfiler, videofiler, og PowerPoint, Excel, Word, PDF og andre dokumenttyper. En innebygd mediaspiller lar deg spille av video og musikk, en dokumentleser lar deg se på bilder og andre dokumenter.

Fra programmet kan du opprette mapper på din iPhone og deretter flytter filer til og mellom mappene, samt overføre filer fra og til et hvilket som helst SD-kort. Du kan også flytte bilder fra et kamera direkte over til bilderullen på din iPhone og omvendt. I tillegg vil du kunne dele filer via e-post eller sosiale nettsider som Flickr og Facebook.

Ifølge selskapet bak produktene vil iPhone-programmet også kunne håndtere kopibeskyttet innhold.

ZoomIt koster 60 dollar (cirka 360 kroner), men du kan forhåndsbestille nå til en pris på 50 dollar (cirka 295 kroner). Produktet blir tilgjengelig i april. Les mer her.

Les om:

Foto/video