Nå får du Spotify på Narvesen

Nå får du Spotify på Narvesen

Samarbeid med Narvesen og 7-Eleven gjør det enda enklere å abonnere på Spotify.

Vi har omtalt den geniale musikktjenesten ved gjentatte anledninger, først da den var i en tidlig testfase og kun tilgjengelig for de som var spesielt invitert.

Spotify gjorde det etter hvert noe enklere å bli invitert til tjenesten, slik at flere fikk teste ut gratis og lovlig streaming av musikk til pc-en.

Etter en testfase hvor du kun slapp inn med en invitasjon åpnet selskapet også opp for å abonnere på tjenesten, for eksempel om du ikke fikk tak i en invitasjon.

Tidligere i høst inngikk Spotify et samarbeid med 7-Eleven og Pressbyrån i Sverige, og det ble mulig å kjøpe abonnenmentskort for tjenesten i disse to kjedens butikker.

Fem kroner dyrere

Nå åpnes det for den samme muligheten her til lands. Det er nemlig nå mulig å kjøpe abonnementskort på én, tre, seks eller 12 måneder på Narvesen eller 7-Eleven-kiosker i Norge.

Prisene er fem kroner høyere enn om du velger å betale på nettet, noe som etter alt å dømme vil innebære priser på henholdsvis 104, 302, 599 og 1 193 kroner.

Ved kjøp får du en kvittering med en kode som du taster inn på Spotifys nettside.

I en bloggmelding gjør Spotify et poeng av at lanseringen skjer relativt nær oppunder jul, og mener at et abonnement på Spotify kan være den perfekte julegaven for musikkelskeren.

Ved å abonnere vil du bli servert noe bedre lydkvalitet, omtrent tilsvarende det du får om du kjøper musikk via de mest populære nettjenestene, i tillegg til at du slipper unna irriterende reklame mellom sangene. Abonnenter har også tilgang til Spotify på mobiltelefoner som kjører Android eller Symbian eller på iPhone.

Test:

Spotify: Den perfekte musikktjenesten?

Foto/video