Nå får du WiMP på Sonos

Nå får du WiMP på Sonos

Endelig støtte for den norske musikktjenesten.

Sonos, selskapet som lager trådløse musikksystemer, har endelig fått støtte for den norske musikktjenesten WiMP.

Sonos har nemlig oppdatert programvaren sin til versjon 3.6, og denne inneholder blant annet en oppgradert Spotify-integrering. Nå kommer du til å få enda bedre kontroll på din Spotify-konto og får muligheten til å direkte spille av Spotifys nye utgivelser og topplister fra Sonos.

Sonos Sound Lab

I tillegg har de lansert Sonos Sound Lab, som er et nytt betamiljø hvor du kan teste musikktjenester på ditt Sonos-anlegg før de lanseres offisielt. Nye musikktjenester vil bli lagt til fortløpende i Sonos Labs, og først ut er altså norske WiMP.

For å legge til WiMP må du gå til Sonos-programvaren (versjon 3.6) på din pc eller Mac, og i Musikkbibliotek-spalten til høyre velge Musikktjenester. Derfra skal det være å sette opp en ny Sonos Labs-tjeneste, og selvsagt velge WiMP.

Vi testet WiMP på Sonos' Play:3-anlegg og det fungerte smertefritt.

Akkurat som med Spotify, kan du i Sonos-programvaren bla gjennom egne spillelister, favoritter, nye album og låter, WiMPs egne lister, og så videre. Det er også mulig å søke etter musikk. Det er selvsagt mulig å bruke Sonos' gratisapp til iPhone, iPad eller Android-enheter, noe som fungerer enda bedre, da man slipper å måtte bruke datamaskinen og i grunn bare kan styre musikken fra sofakroken.

Oppdatert Android-app

Til slutt må det nevnes at Sonos også lansert en ny versjon av Sonos Controller for Android som nå også støtter Android-nettbrett som kjører versjon 2.2 eller høyere. Android-appen kommer også med nyheter som alarmer, administrering av musikbibliotek og Twitter-støtte.

Les om:

Foto/video