Nikon-fokus på digital arbeidsflyt

Nikon-fokus på digital arbeidsflyt

Alle som bruker fotografi i sitt yrke, er målgruppe for en Nikon-messe i Oslo om digital arbeidsflyt.

25. februar arrangerer Nikon en større fotomesse i Oslo med fokus på den digitale arbeidsflyten.

Nikon Solutions Expo vil være nyttig for alle profesjonelle fotografer, enten de arbeider med reportasje, sport, mote, reklame eller teknisk fotografering, fremholder Nikon.

Også for andre

Nikon understreker at messen også vil være aktuelle for andre som bruker fotografier i sitt yrke.

- Vi er i daglig kontakt med mange profesjonelle fotografer som vil utnytte utstyret fullt ut. Sammen med partnere og ambassadører arrangerer vi derfor en éndagsmesse hvor vi alle kan bli litt klokere, sier Bjørn Mangset, sjef for Nikon Norge.

- Vi har seminarer som dekker hele den digitale arbeidsflyten - helt fra opptaket, til etterbehandling mot trykk, utskrift og Internett, sier Mangset.

LES OGSÅ: Moderat oppgradering til Nikon D60

Nikon har invitert blant andre Adobe, Apple og Scanpix Sverige, samt profesjonelle fotografer som Johan Wildhagen, Yngve Ask og Endre Løvaas til å presentere løsninger og erfaringer.

Vanskelig å følge med

Bakgrunnen for arrangementet er at den tekniske utviklingen innen fotografering og etterbehandling av bilder går raskt, og at det kan det være vanskelig å følge med i alt som skjer og dra fordel av de nyeste funksjonene og teknikkene. På messen er det meningen at man skal kunne lære om de nyeste finessene og utveksle erfaringer fra den digitale arbeidsflyten.

Listen over partnere og utstillere omfatter NEC, Adobe, Apple, Scanpix Sverige, HP, Epson, PhaseOne, PROfoto, Goecker, C/AV, Hother, Manfrotto og Sandisk.

LES OGSÅ: Slik kjøper du digitalkamera

Messen finner sted i Oslo Kongressenter i Folkets Hus mandag 25. februar. Mer info: solutionsexpo.nikon.no

Les om:

Foto/video