Norsk hdtv klar for salg

Norsk hdtv klar for salg

Denne helga lanseres Tandberg nye hdtv-er i norske butikker.

Etter nærmere tre års intensivt arbeid får verden nå stifte nærmere bekjentskap med den norske tv-en Tandberg Display ErgoClass. De første skjermene er ankommet allerede, og er på god vei ut til alle Expert-butikker i Norge.

- Vi er utrolig stolte. Dette er teknologi og design på sitt aller ypperste, og det blir spennende om et norsk produkt som kan konkurrere med kjente merkenavn fra hele verden, sier Jan Kristensen, markedsdirektør i Arvani Display som står bak prosjektet.

Ingen tilfeldigheter

Tandberg Display ErgoClass selges kun hos Expert, men med 190 butikker spredt over hele Norge, vil de fleste ha mulighet til å se og prøve den nye norske hd-flatskjermen.

- Vi har ikke kompromisset på noen elementer, derfor har nok også produktutviklingen tatt litt lenger tid enn planlagt, sier Jan Kristensen. Vi har fra første dag sagt at vi skulle arbeide tungt med viktige elementer, der få andre i verden kunne matche oss, fortsetter Kristensen.

Tv-opplevelsen er mer enn et godt bilde, og lyden har vært like viktig som bildet for Tandberg. Særlig har utfordringen vært stor i å benytte større lydelementer samtidig med å opprettholde et tidløst design. Løsningen var å legge doble 15 watts-elementer i egen separat boks inne i tv-en.

- Dette gjør at elementene blir helt vibrasjonsfrie og evner å levere et fantastisk lydbilde i simulert surround, mener Kristensen.

Garanti uten sidestykke

Når produksjonen av Tandberg Display ErgoClass startet, var det hele tiden lagt opp til en sikkerhets kontroll av alle komponenter og sammensetning.

- Det har sikret at feilraten vil bli svært lav. I de få tilfeller det eventuelt skulle oppstå av feil vil vi ha markedets beste garantier til kjøper, hevder Kristensen.

- Vi har ment at velger du en Tandberg Display ErgoClass tv, så skal du også forvente det aller beste av service, garanti og oppfølging. Derfor er det slik at en tv som skulle få en feil, kan byttes i en helt ny tv direkte hos den butikken man har handlet under hele garantiperioden.

Enkelte butikker på østlandsområdet vil ha tv-ene i hus allerede førstkommende helg, men offisiell åpning over hele landet vil være onsdag 12. november. Datoen er satt for å sikre at hele Norges befolkning kan ta del i starten.

Tandberg Display ErgoClass kommer foreløpig i tre størrelser:

Full HD32” kr. 9.999,-

Full HD37” kr. 12.499,-

Full HD42” kr. 14.999,-

Les om:

Foto/video