Ny Android-telefon med super-kamera

Ny Android-telefon med super-kamera

Mobiltelefon med kamera på 14 megapiksler.

Innpakningen til kameramobilen ser ekslusiv ut, og det er telefonen også. Leo heter den og det er en mobiltelefon litt utenom det vanlige, med et 14 megapiksel-kamera med optisk zoom og en rekke andre funskjoner. Les om Android-mobilen her.

Til tross for at telefonen er liten, har den kamera med høy oppløsning, hele 14 megapiksler. Dette er en imponerende mobil fra Altek Corporation.

LES OGSÅ:

Billige smarttelefoner kan hjelpe Android å konkurrere mot iPhone

Kameramobilen Leo kan skryte av tre ganger optisk zoom, som er vanlig på kompaktkameraer. Mobilen er imidlertid litt lubben og ser kanskje mer ut som et kamera enn en mobil.

Artige kamera-funskjoner

Leo har også en rekke kompaktkamera-funskjoner: smil-gjenkjenning og kreative alternativer for bilderedigering.

Objekteivet kommer automatisk ut når du skal ta bilder, og med hele 14 megapiksler er det gode muligheter for å beskjære bildene, skrive dem ut eller legge dem ut på nettet.

LES OGSÅ:

Google slettet Android-programer

Det gjenstår å se hva slags bildekvalitet kameraet gir. Kameraprodusenter har lenge hatt megapiksel-konkurranse, og nye modeller får flere og flere megapiksler.

Avanserte funksjoner

I tilegg til å ta bilder kan kamera brukes som videokamera, og Altek Corporations lover HD-opptak i 720p (1280 ganger 720 megapiksler).

Skjermen er en berøringskjerm og er på 3,2 tommer. Oppløsningen er 480 x 800 piksler.

LES OGSÅ:

HTC forbedrer Android-opplevelsen

Mobilen er utstyrt med Googles mobile operativsystem, Android versjon 2.1. Den er utstyrt med WiFi, og støtter den raske 802.11n-standaren.

Det er foreløpig uklart hva Leo vil koste, og det er heller ikke opplyst noe om når den kommer ut i butikkene.

Les om:

Foto/video