- Ny Apple TV slippes med iPad 3

- Ny Apple TV slippes med iPad 3

Rykter om oppdatert modell med støtte for 1080p.

Det har vært mye snakk om Apple TV det siste halvåret, først og fremst da det myteomspunne tv-apparatet alle forventer kommer i en eller annen fremtid.

Ifølge analytikere er ikke tiden helt moden for en ordentlig eple-tv, men i forbindelse med neste ukes iPad-lansering kan det imidlertid komme nytt på tv-fronten fra selskapet også.

Det snakkes om en oppdatert modell av selskapets medieboks, Apple TV, som vil bli tilgjengelig for salg kort tid etter lanseringen. Det sier i hvert fall en kilde The Next Web har snakket med.

At Apple ikke skal fylt på lagrene til sine forhandlere med den nåværende boksen de siste tre ukene tolkes også som et tegn på at en ny modell er på vei inn. Den er riktignok fremdeles i salg i Apples egne nettbutikker.

1080p overalt

Den oppgraderte tv-boksen forventes å kunne tilby full HD-oppløsning i 1080p for å matche den høyere oppløsningen som er ventet på iPad 3, ifølge Macworld Sverige.

iPad kan strømme innhold til en Apple TV over AirPlay, så en oppgradering på begge fronter høres ikke helt utenkelig ut. Nåværende modell kan kun spille av 720p. Dersom en ny tv-boks kommer, vil trolig også filmer i 1080p bli introdusert på iTunes Store. Heller ikke her er det støtte for noe høyere enn 720p.

Les om:

Foto/video