Nye toner fra Spotify og Logitech

Nye toner fra Spotify og Logitech

Nettverksspilleren Logitech Squeezebox drar nå fordel av samarbeidet mellom Logitech og Spotify.

Mysqueezebox kan du nå laste ned Spotify-appen for Squeezebox Radio og Touch. Spotify og Logitech inngikk et samarbeid på nyåret slik at de kunne støtte den populære musikktjenesten på nettverksmusikkspilleren Logitech Squeezebox.

Lett tilgang

For å få tilgang må du ha et trådløst nettverk, en Squeezebox Touch eller radio og et Spotify Premium-abonnement. Da får du tilgang til over ti millioner sanger og dine egenkomponerte spillelister hvor som helst i hjemmet.

- Spotify representerer en helt ny type musikktjeneste som gir svært god og umiddelbar tilgang til hele verdens musikk, sa Robert Jacobsen, som er Nordic Retail Manager i Logitech i en pressemelding fra Logitech.

- Uansett hva slags musikk du liker gjør Spotify og Squeezebox det nå enda enklere for deg å lene deg tilbake, lytte til musikk og slappe av i hvilket som helst rom i hjemmet ditt, legger Jacobsen til.

Ønsker kontroll

Pascal de Mul, direktør for maskinvaresamarbeidet i Spotify har uttalt at mennesker forventer umiddelbar og lett tilgang til musikk.

- Dagens mennesker ønsker full kontroll på hva slags musikk de hører på og hvor de hører på den, sier han.

- De forlanger fullstendig tilgang til alt musikkverdenen har å tilby, og det vil de ha umiddelbart, enkelt og med høy kvalitet. Vårt samarbeid med Logitech gir disse menneskene nettopp det de krever, da det gjør det mulig for hvem som helst å høre på musikk fra hele verden, hvor som helst i hjemmet, mener han.

Spotify er tilgjengelig i Finland, Frankrike, Nederland, Norge, Spania, Sverige og Storbritannia og er ifølge seg selv i følge seg selv en viktig inntektskilde for musikkbransjen.