Nytt Eye-Fi-minnekort med iOS-link

Nytt Eye-Fi-minnekort med iOS-link

Laster trådløst opp bilder rett til iPad og iPhone.

Et nytt Eye-Fi minnekort med innebygget trådløst nett er kommet på markedet.

For kamera-entusiaster i alle fasonger er det største hinderet som oftest å få bildene over på Mac-en. Antakelig den kjedeligste, også. Slite med ledninger og kortlesere og det som verre er...

Flere nyere kameraer kommer med innebygget støtte for trådløse nett slik at denne overføringen kan skje gjennom luften. Men også de med eldre modeller kan med de rette SD-kortene gjøre denne jobben uten ledning: Svaret er Eye-Fi Sd-kortene med innebygget WiFi.

Nå har en ny versjon Eye-Fi-kort blitt lansert under navnet Eye-Fi mobi. Denne typen kort kan i tillegg til trådløs Mac-kobling laste opp bilder automatisk til både sosiale nettverk og sky-bildetjenester, men ikke minst også iOS-enheter.

Det betyr at bildene bare sekunder etter at de er tatt kan vises i stort format på en iPad-skjerm. Ikke bare vil bildene dermed kunne vises stort, men de vil også danne den første sikkerhetskopien av originalen på kameraet. Og straks iOS-enheten er innenfor et WiFi-nett, vil bildene også bli lastet opp til iCloud Photostream - og derfra videre til andre iOS-enheter eller Mac-en.

Eye-Fi benytter seg av en egen iOS-app for å håndtere overføringen. Denne appen finner du (gratis) her .

Eye-Fi kortene er i salg i Norge i fotobutikker og på nett, takket være samarbeidet med SanDisk. Eye-Fi mobi-kortene har ennå ikke kommet her til lands, men vi antar at de vil det etter hvert. Prisen i USA er 50 dollar for 8 GB, 80 dollar for 16 GB og 100 dollar for 16 GB X2 (fra 300 til snaut 500 til rundt 600 kroner, direkte omregnet). Har du kontakter over there, kan dere shoppe her .

Via Eye-Fi . Se en promo-video for ordinære Eye-Fi kort nedenfor.

Les om:

Foto/video