Nytt minikamera fra Sanyo

Nytt minikamera fra Sanyo

Sanyo lanserer nytt, knøttlite og knalltøft Xacti-kamera.

Selskapets nye Xacti-kamera, Xacti Digital Movie CA65, er tiltenkt actiosportentusiaster, og skal ifølge selskapet tåle en støyt eller ti. Kameraet er også vanntett, og burde således fungere fint for de som føler for å ta det med neste gang de skal en tur på stranda, fortrinnsvis ikke på denne tiden av året.

LES OGSÅ: SUV-kamera for adrenalinjegere

I likhet med andre modeller i serien er CA65 formet som et pistolgrep og kan enkelt brukes med en hånd. Det er mulig på grunn av designet, men også grunnet den lave vekten på bare 236 gram, samt de beskjedne målene, 70 x 111 x 40 millimeter.

Kameraet lagrer video i vga-oppløsning, 640 x 480 piksler, noe som ikke er all verdens å skryte av, men det holder greit nok til visning på vanlige tv-skjermer eller dataskjermer. Det er også mulig å ta stillbilder i seks megapiksel oppløsning. Filmopptak og bilder lagres på minnekort. Et SD-kort på åtte gigabyte holder til cirka 10 timer med film.

Den innebygde lcd-skjermen er på 2,5 tommer og kan vendes opp til 285 grader. Optikken byr på fem ganger optisk zoom, samt en supermakrofunksjon som lar deg filme så nærme som en centimeter fra motivet.

Sanyo Xacti Digital Movie CA65 leveres i tre forskjellige farger - Shiny White, Metallic Blue og Golden Yellow. Prisen er satt til 3 695 kroner.

LES OGSÅ: HD-kamera med pistolgrep

Les om:

Foto/video