Office-integrasjon i FotoWare

Office-integrasjon i FotoWare

Illustrasjoner i FotoWare-arkiver kan nå hentes direkte inn i Word og PowerPoint.

Det norske programvarehuset FotoWare har nylig lansert en ny løsning der folk som lager presentasjoner, kan hente illustrasjoner inn i Microsoft Word og Microsoft PowerPoint direkte fra FotoWare-arkiver.

- Denne nyheten gjør hverdagen mye enklere for alle oss som jobber med å produsere dokumenter og presentasjoner i PowerPoint og Word, sier markeds- og salgsdirektør Øystein Syversen til PC World Norge.

Nå kan man innenfor det kjente grensesnittet til Word og PowerPoint søke direkte i sitt FotoWeb-arkiv etter bilder, branding-elementer, videoer og så videre for å illustrere presentasjonen eller dokumentet, sier Syversen.

LES OGSÅ:

Barnesykdommene ryddet unna i FotoWare

Microsoft har åpnet for at andre aktører kan supplere Office-pakken med annen funksjonalitet.

- Office-programmene lar brukerne benytte mediefiler, men vår løsning er spesialisert for dette, er mer komplett og gir langt bedre arbeidsflyt, hevder Syversen.

LES OGSÅ:

FotoWare oppgraderer

Han fremholder at FotoWare beriker Office-pakken ved at FotoWare-brukere får et profesjonelt verktøy tilgjengelig via verktøylinjen, og med et klikk får de opp et oppgavepanel hvor de kan lete og finne mediefiler i både interne mediedatabaser og hos de store bildebyråene.

Mer informasjon hos FotoWare .

Les om:

Foto/video