Øl og musikk i samme pakke

Øl og musikk i samme pakke

Et nytt minikjøleskap gjør mer enn bare å holde ølen kald.

Lite plass på hybelen? Langt fra skrivebordet til kjøkkenet? Eller trenger du kanskje bare et lite ølskap i stua? Det må være disse problemstillingene produsenten så for seg når Cooltone ble planlagt.

LES OGSÅ: Dosete med mp3

Cooltone er et lite kjøleskap, omtrent på størrelse med minibarkjøleskapet på det gjengse hotellrom. I tillegg til å gi enkel og rask tilgang til kald drikke, lar kjøleskapet deg lytte til både cd-er, radio og mp3.

På toppen av kjøleskapet er det nemlig plassert en god gammeldags cd-spiller, i tillegg til både inn- og utgang for lyd, i minijack-størrelse. Dermed er det mulig å spille av cd-plater, eller koble til mp3-spillere og eksterne høyttalere. Kjøleskapet leveres også med innebygde høyttalere, for de som ikke stiller særlig høye krav til lydkvalitet.

Kjøleskapet har plass til 20 vanlige øl- eller brusbokser, eller seks flasker med vin, for de som foretrekker slikt. En funksjon kalt Quick Cool skal sørge for å kjøle ned skapet på få sekunder. For å gi ekstra inntrykk av kjøling og kulde er Cooltone utstyrt med blå led-lys både i cd-spilleren og inne i selve kjøleskapet.

Cooltone burde dermed passe perfekt på trange studenthybler og kontorer, eller ved bassenget. Prisen er satt til rundt 130 pund, eller i underkant av 2 000 kroner.

Les mer om Cooltone her.

LES OGSÅ: Kjøl ned brusen med usb

Les om:

Foto/video