Olympus E-3-prisen klar

Olympus E-3-prisen klar

Olympus har nå fastsatt norsk pris på Olympus E-3.

Olympus Norge har nå fastsatt prisen på det nye speilreflekskameraet Olympus E-3 til 13 990 kroner inklusive mva.

Naturligvis må vi regne med at markedsprisene vil avvike fra produsentens veiledende pris på slik utstyr, men det har likevel vært knyttet stor spenning til hvilket prisnivå Olympus ville lande på når det gjelder E-3. De veiledende prisene gir som regel en pekepinn på hvor markedsprisene kan komme til å havne.

Med kunngjøringen om en pris for kamerahuset på 13 990 kroner har Olympus lagt seg noe lavere i pris enn opprinnelig antydet. Den første prisantydningen lød på cirka 15 000 kroner.

Olympus E-3 er et meget viktig kamera for Olympus. Det er det første profesjonelle speilreflekskameraet fra Olympus på flere år. I tillegg til å kunne gi Olympus et etterlengtet gjennombrudd i litt større deler av det profesjonelle fotomiljøet enn selskapet har fått innpass i hittil, er det stor interesse for kameraet blant semiprofesjonelle fotografer og avanserte amatører. Prisen som nå er kunngjort, vil trolig øke kameraets sjanser blant entusiastene.

PC World Norge har for øvrig nå fått anledning til å prøve det nye Olympus-kameraet, og en artikkel om førsteinntrykket kommer snart på PCWorld.no. Følg med!

LES OGSÅ: Olympus E-3 endelig lansert

Les om:

Foto/video