Oppdaterer trøblete iTunes

Oppdaterer trøblete iTunes

Forrige versjon av iTunes var full av feil. Nå oppdaterer Apple.

Apple har lansert iTunes 9.2.1. Forrige versjon var uvanlig trøblete, men forhåpentligvis tar den nye oppdatering hånd om problemene.

En interessant endring i iTunes 9.2.1 er at den deaktiverer "eldre versjoner av enkelte inkompatible programtillegg fra tredjeparter". Apple har ikke kommet med noen detaljer rundt hvilke programtillegg som ikke fungerer.

Blant andre feilrettinger er det tatt hånd om små problemer med flytting og slipping av objekter i iTunes; et ytelsesproblem som kan oppstå når enkelte enheter synkroniseres med iTunes 9.2 for første gang; et problem med oppgradering til iOS 4 på en iPhone eller iPod touch med krypterte sikkerhetskopier; samt andre problemer for å forbedre stabiliteten og ytelsen.

Tetter kritisk hull

Ifølge sikkerhetsselskapet Secunia tetter oppdateringen også et svært kritisk sikkerhetshull i både Mac- og Windows-versjonen av iTunes. Både Secunia og Apple anbefaler alle til å oppgradere til nyeste versjon.

iTunes 9.2.1 krever Mac OS X 10.4.11 eller senere, samt Windows 7, Vista, XP SP2 eller senere. Du kan oppdatere via maskinens innebygde Programvareoppdatering eller fra Apples nettsider for supportnedlastinger.

Les om:

Foto/video