Orden på grafikk- og mediefilene

Orden på grafikk- og mediefilene

Video: Flow er et revolusjonerende verktøy for å skape orden i filkaoset.

Kreativ bransje er ikke alltid kompatibel med å holde orden i sysakene. Et revolusjonerende verktøy er på beddingen for å rydde opp i kaoset med digiale assets: Flow.

Så du jobber i grafisk bransje? Flink med navne-konvensjoner? Høres det kjent ut med ny_logo_siste_versjon.psd? Eller hva med ny_logo_siste_versjon_endret.psd? Vi kan fortsette, om vi vil...

Prosjekt i kaos

Poenget er at dette systemet - ofte kalt orden i rotet - kanskje fungerer fint for deg, men sannsynligvis ikke for den som skal overta prosjektet etter deg. Eller om du er en del av et kreativt team som jobber med større prosjekter. Da trenger man litt hjelp til å holde oversikten. Apples Final Cut Server et et eksempel på noe slikt i video-verdenen, Adobes Bridge er et annet eksempel.

Men Flow tar det hele et skritt videre. Flow jobber usynlig i bakgrunnen, og både tagger og holder oversikten over dine grafiske filer.

Viser sammenhengen

Programmet kan vise grafisk hvordan de grafiske filene henger sammen med hverandre i et nodebasert flyt-diagramm. Den logoen du lagde - hvor er den linket fra? Hvilke linker inngår i hvilke layouter?

Flow fungerer også som en frittstående media-browser, slik at filer kan forhåndsvises uten å måtte åpne programmene. Litt sånn som QuickView under Mac OS X.

Og du kan selvfølgelig tagge media manuelt også. Flow støtter koblinger mot vcard-visittkort. Mye taler for at Flow vil kunne gjøre livet mye enklere for deg. Sjekk ut en demo-video under.

Gratis beta-testing

Flow er for tiden under åpen gratis beta-testing, men vil siden koste 249 dollar (vel 1 700 kroner) frem mot 1. mai, og deretter selges for 299 dollar (vel 2000 kroner). Betaen kan lastes ned fra GridIron Software her .

Les om:

Foto/video