Perfekt på trikken

Perfekt på trikken

Sennheiser CX 300-II Precision Black gir god skjerming og er et bedre valg enn storebroren MM 50.

For de som vil ha flott lyd til mp3-spilleren har britiske PC Advisor sett på øretelefoner. Disse spesielt utvalgte er de som gir det lille ekstra for pengene, og de fleste har en eller annen spennende teknologi i bunn med mål i å stenge forstyrrende lyd ute. Perfekt på flyet, trikken og andre folksomme plasser med andre ord.

Høyst anbefalt ble Sennheiser CX 300-II Precision Black. Sennheiser er nok kjent for høy kvalitet, og denne modellen er heller intet unntak. CX 300 puttes delvis inn i øret – men ikke så langt inn som andre alternativer. De sitter derfor godt og gir god skjerming for lyder utenfra samtidig som du får med deg trafikken når du går over veien. Modellen når frekvenser fra 19Hz til 21kHz, har 16 ohm følsomhet, 1,2 meter kabel, og er lett å glemme i øret med sine 11 små gram.

Britene mener disse faktisk er et bedre valg lydmessig enn storebroren MM 50, som kommer med innebygd mikrofon. Med disse litt billigere får du en like god og litt mer avslappet diskant og mykere bass enn den dyrere modellen. Er du i tillegg litt motstander av å dytte noe langt inni ørekanalen, gir CX 300 deg en bedre lydopplevelse enn tradisjonelle øretelefoner, og det til en rimelig pris.

Les mer: Sennheiser CX 300-II Precision Black