Ping får sosiale spillelister

Ping får sosiale spillelister

Endelig en nyttig funksjon i Apples musikktjeneste.

Husker du Ping? Apples sosiale musikktjeneste som ble lansert i september.

Tjenesten, som er integrert i iTunes, får stadig litt mer funksjonalitet, og sist ut er muligheten til å lage sosiale spillelister og dele dem med venner.

Kjøpe, men ikke streame

Prosessen er ganske enkel. Gå til Ping-profilen din og klikk på Create a New Playlist på høyre side av skjermen. Fyll inn navn og beskrivelse på spillelisten, og legg til sanger ved å søke etter dem på iTunes Store. Trykk på Publish når du er ferdig.

Når spillelisten er publisert, kan brukere vurdere, anmelde og kjøpe låter. Andre kan til og med legge til nye sanger i spillelisten om du ønsker det. Maks 100 låter per liste.

Så. Endelig har Ping fått en ordentlig nyttig funksjon. Det er imidlertid fremdeles et problem at nesten ingen bruker tjenesten. Og så var det streamingmuligheter, da...

Twitter-publisering

Om du har koblet Ping opp mot Twitter, vil det forresten publiseres en melding på mikrobloggtjenesten med link til den nye spillelisten i i Tunes. Merk at Ping publiserer alt du gjør, også små endringer. Det er heldigvis mulig å skru av publisering av Ping-hendelser til Twitter i Ping-profilen din.

Via Cult of Mac.

Foto/video