Ping får Twitter-integrasjon

Ping får Twitter-integrasjon

Men Facebook er fortsatt ikke med på Apples musikklek.

Twitter og Apple har inngått et samarbeid om musikktjenesten Ping, opplyser Twitter i et blogginnlegg. Samarbeidet vil gjøre det mulig for brukere av iTunes-musikktjenesten Ping å dele musikken de hører på via Twitter.

Du kan koble Twitter-kontoen din opp mot Ping for å dele kjøp, musikk du "liker" og anmeldelser. I Twitter får de som følger deg opp en rute der det er mulig å forhåndslytte på låten i nettleseren og, selvfølgelig, kjøpe den. Ping lar deg dessuten bla gjennom Twitter-kontoen din for å finne og legge til venner.

Funksjonen fungerer enn så lenge bare i de 23 landene hvor det er mulig å kjøpe musikk på iTunes, skriver Macworld.se.

Mangler Facebook

Hvorvidt integrasjonen med Twitter vil få flere til å bruke Ping, gjenstår å se. Da jeg koblet Twitter-kontoen min mot Ping, kunne jeg bare legge til én person, en journalist i amerikanske Macworld. Siden Ping ble lansert i september, har jeg skaffet meg totalt to som følger meg, og tre jeg selv følger.

Ett av ankepunktene mot Ping har vært nettopp at det er vanskelig å finne og legge til venner. Tjenesten ble lansert med Facebook-støtte, men funksjonen ble raskt fjernet da Facebook og Apple ikke hadde inngått noen ordentlig avtale seg i mellom.

Foto/video