Portabel DVD med Ipod-støtte

Portabel DVD med Ipod-støtte

Lyst på en ny portabel DVD-spiller med støtte for det meste?

Daewoo mener å ha funnet frem til en uslåelig kombinasjon. De har nemlig fundert seg frem til en portabel video- og musikkspiller med stor skjerm og støtte for de viktigste videoformatene.

Navnet er kanskje ikke all verdens å skryte av, DPC-8099PD er i overkant tungt å uttale, men funksjonene ser ut til å være gode nok til at vi kan tilgi akkurat det.

Enheten er nemlig utstyrt med en lcd-skjerm på hele åtte tommer, DVD-spiller, minnekortleser for SD, MMC og Memory Stick-kort, og sist, men ikke minst, dokking for Ipod. Lyden leveres via de innebygde høyttalerne eller hodetelefoner.

DVD-drevet gjør det mulig å spille av vanlige DVD-filmer, VCD og CD, samt lyd- og videofiler lagret på CD-R eller CD-RW. De samme filtypene kan selvsagt også spilles av fra minnekort og Ipod.

Av videokodeker støtter Daewoo-spilleren blant anne de kjente og kjære formatene Mpeg og Divx. Det er også støtte for musikk i MP3-format, og bilder i JPEG. Sånn helt på tampen kan vi også nevne av spilleren er utstyrt med usb-inngang, slik at det også er mulig å spille av innhold fra minnepinner og eksterne harddisker. Det er altså nok å ta av for de film- og musikkhungrige.

Daewoo har så langt ikke offentliggjort pris eller lanseringsdato, men vi kommer tilbake med mer så fort vi hører noe.

LES OGSÅ: Ny mediespiller fra Archos

Les om:

Foto/video