A-pressen kjøper Gamer.no

A-pressen kjøper Gamer.no

Mediehuset Digital, som er eid av A-pressen, kjøper spillnettstedet Gamer.no.

I begynnelsen av mars i år inngikk Mediehuset Digital og spillnettstedet Gamer.no inn en samarbeidsavtale som medførte at A-pressens selskap tok over driften, med alle inntekter og kostnader.

- Vi har vært ekstremt fornøyd med utviklingen av Gamer.no og det potensialet vi ser, kombinert med det kvalitetsinnholdet som blir laget av den dyktige redaksjonen, gjør at vi vil ta over eierskapet til nettstedet. Dette passer jo perfekt inn i vår eksisterende portefølje, sier administrerende direktør Erland Bakke i Mediehuset Digital AS i en pressemelding.

Stor interesse

Gamer.no har i en årrekke vært Norges største og viktigste spillnettsted, men har vært gjennom en dramatisk utvikling etter skilsmissen fra Edda Media i begynnelsen av februar.

Gamer.no og redaktør Tor-Steinar Nastad Tangedal startet fra bunnen og laget et nytt nettsted. Teknisk plattform, forum og design har blitt bygd opp fra grunnen, allerede med betydelig suksess.

Da Digital Media overtok driftingen i mars sa Bakke:

- Vi vet det har vært stor interesse for Gamer.no og den dyktige redaksjonen i det norske medielandskapet. Heldigvis har vi kommet til enighet med Tor-Steinar om den videre driften og nå kan han og resten av redaksjonen fokusere på det viktigste, nemlig det å gi brukerne godt innhold og et engasjerende forum. Vi vil på vår side bidra med det vi kan for å sikre nettstedets videre suksess.

Lojale brukere

Samarbeidet har da altså fungert godt, og ført til et oppkjøp. Fra før har Mediehuset Digital nettsteder som Teknofil.no, Mobilen.no og Digit.no i sin portefølje.

Ifølge pressemeldingen har Gamer.no 10.000 daglige lesere, nesten 4000 registrerte brukere og 175.000 innlegg i løpet av det siste halvåret.

- Våre brukere er ekstremt lojale og vi vil fortsette med å tilby dem kvalitetsinnhold i tiden fremover. Heldigvis har vi nå kommet til enighet med Mediehuset Digital om en overtakelse, slik at vi kan fortsette med vårt fokus om å skape Norges beste spillnettside, sier tidligere gründer, nå fagredaktør spill i Mediehuset Digital AS, Tor-Steinar Nastad Tangedal i pressemeldingen.

Foto/video