Prisdryss for Canon

Prisdryss for Canon

Canon tar godt for seg av Technical Image Press Associations priser for foto- og bildeprodukter.

Juryen består av 29 redaktører fra fotomagasiner verden over. De har stemt frem vinnere i totalt 40 kategorier.

Anerkjent kåring

Redaktørene evaluerte fjorårets lanseringer før de kom frem til vinnerne. Alt fra innovativ design til produktkvalitet ble diskutert.

-Technical Image Press Association er kjent for sin uavhengige kåring av de aller beste bildeproduktene, og vi er veldig glade over å være så sterkt representert på tvers av flere produktkategorier, sier Steve Marshall, Consumer Imaging Product Marketing Director hos Canon Europa.

Vant i flere kategorier

Canon stakk av med totalt fire priser i årets kåring.

- Vi er stolte over å ha mottatt fire priser fra Technical image press Association. Disse prisene er en anerkjennelse av Canons høye kvalitet i hele produktutvalget, sier han i en pressemelding fra selskapet.

Beste speilrefleks

Speilreflekskameraet Canon EOS 600D ble kåret til beste digitale speilrefleks for nybegynnere. Juryen begrunnet prisen med at kameraet har lett betjening i tillegg til at de lot seg begeistre av funksjoner som 18,0 megapikslers bildesensor og videoopptak i full hd.

Canon PowerShot SX230 HS ble kåret til beste superzoomkamera med sine 4x optisk zoom og optisk bildestabilisato. I tillegg mottok Canon priser for beste profesjonelle objektiv og beste multifunksjonelle fotoskriver.

ikke overraskende var det flere kjente selskaper som stakk av med priser.

Kodak ble hedret for beste tilbehør og beste film. Panasonic vant pris for beste lagringskort og Nikon vant prisen for beste generelle kompaktkamera.

Du kan se alle prisene her.