Projektor med superhøy kontrast

Projektor med superhøy kontrast

Bransjens mest kontraststerke hjemmekinoprojektor er leveringsklar til jul. Pris: 79 999 kroner.

JVC lanserer nå en ny hjemmekiniprojektor med det de hevder er bransjens høyeste kontrastforhold, 30 000:1.

Den nye projektoren har fått navnet JVC DLA-HD100, og produsenten kaller den for en fullstendig høydefinisjons D-ILA-hjemmekinoprojektor med et utrolig kontrastforhold på 30 000:1, bransjens høyeste. Oppløsningen er 1920 x 1080 piksler.

Klar i desember

Selv om du skulle ha lyst på den nå, må du vente til jul - den vil ikke være leveringsklar før i desember.

På den andre siden gir det deg noen ekstra måneder til å spare. Du må legge 79 999 kroner på disken for å få med deg projektoren til hjemmekinorommet ditt.

I februar i år lanserte JVC en hjemmekinoprojektor med kontrastforhold på 15 000:1 uten irismekanisme, JVC DLA-HD1. Ifølge JVC var også den nyskapende, med bransjens høyeste kontrastforhold på den tiden.

Den nye projektoren, DLA-HD100, vil supplere DLA-HD1, ikke erstatte den.

Ekte svart

JVC hevder at den nye projektoren gir superjevne bilder og dypt, ekte svartnivå uten snev av grått.

I det hele tatt mangler det ikke på adjektiver i pressemeldingen. Vi siterer: - DLA-HD100 er også kompatibel med de nyeste HDMI ver. 1.3 (Deep Color)-spesifikasjonene, slik at den går fra millioner til milliarder av farger og gjengir mer presise gråtoner.

Imponerende detaljrikdom, takket være 1080p oppløsning, og et fenomenalt kontrastforhold sørger for eksepsjonell livaktighet og presise farger, slik at seeren kan nyte fløyelsaktige bilder tett opp til kinokvalitet i sin egen stue.

Den som lever - og sparer - får se.

LES OGSÅ: Slik kjøper du projektor

Les om:

Foto/video