Projektor til mobilen

Projektor til mobilen

Denne projektoren får plass i lomma, og kan brukes nær sagt hvor som helst.

Det taiwanske selskapet Oculon har utviklet en ny projektor som er liten nok til å få plass i lomma og bare veier knappe 280 gram. Lommeprojektoren Hikari Pro920 er faktisk så liten at Oculon hevder den er verdens minste. Oculon ser for seg at projektoren kan brukes sammen med blant annet pc-er, portable dvd-spillere og smarttelefoner.

Den lille projektoren er I stand til å vise et bilde på 12 tommer fra en avstand på circa en fot, eller rundt 30 centimeter. Øker du avstanden til en meter, kan du forvente å se et bilde på rundt 24 tommer, omtrent på størrelse med en god pc-skjerm.

Dessverre må noe ofres for å få til en så liten projektor. Ifølge Oculon kommer projektoren i to utgaver, en med VGA-oppløsning og en med SVGA-oppløsning, det tilsvarer henholdsvis 640 x 480 og 800 x 600 piksler.

Hikari Pro920 er beregnet klar for salg i løpet av desember. Prisen ser ut til å lande på 299 dollar for VGA-modellen, mens SVGA-utgaven vil koste 399 dollar. Det vil også være mulig å kjøpe oppladbart batteri som ekstrautstyrt.

Les mer om Hikari Pro920 her.

LES OGSÅ: Portabel hjemmekino

Les om:

Foto/video