Rekker ikke OL

Rekker ikke OL

Zepto lanserer den rimeligste 42-tommers lcd-skjermen på markedet, men rekker ikke OL.

Zepto, mest kjent som pc-merke, lanserer i disse dager det som selskapet selv betegner som den rimeligste 42-tommers lcd-tv-en på det norske markedet.

Men selv om du forhåndsbestiller allerede i dag, får du ikke levert skjermen før tidligst 29. august, fem dager etter at OL i Beijing er over.

LES OGSÅ: Vanvittig billig tv

Den nye 42-tommers tv-en, i full hd, får en pris på 5600 kroner – ok, 5599 kroner, for å være nøyaktig.

Zepto hevder at dette er 15 prosent lavere enn den billigste konkurrenten.

Vi antar at Zepto da sikter til dagens priser, for det er vel ingen forunt å kunne forutse nøyaktig hva slike tv-er kan komme til å koste halvannen måned fremover i tid.

Priskrigen

Ikke minst kan det jo fortsatt bli nye omdreininger på priskrig-skruen i tilknytning til OL-sendingene i august. OL varer som kjent fra 8. til 24. august.

LES OGSÅ: Guide: Her er de billigste bærbare

Zepto varsler om at førstemann til mølla er det som gjelder når butikkdørene åpnes for tv-salget den 29. august. I dette ligger det et varsel om at lavpris-tilbudet bare gjelder for et begrenset antall skjermer.

For å sikre seg mot at det er utsolgt, kan man imidlertid forhåndsbestille en tv allerede nå og noen få dager fremover, fremgår det av pressemeldingen. De som forhåndsbestiller innen fristen, «er garantert et fjernsyn til den lave tilbudspris», heter det.

Den nye Zepto-modellen har full hd-oppløsning på 1920 x 1080p, kontrastforhold oppgitt til 2000:1, såkalt dynamisk kontrast på 15000:1, to hdmi-innganger, bilde-i-bilde, DVB-T digital og analog tuner samt oppdateringshastighet på 8 ms.

Les om:

Foto/video