Riv øreproppene løs

Riv øreproppene løs

Skunk Juice er laget for å beskytte både deg og musikkspilleren din.

Har du noensinne opplevd at å få hodetelefonene revet ut ørene dine Idet du setter dem fast i noe? Da vet du sikkert at det ikke er en spesielt behagelig opplevelse.

De nye øreproppene Skunk Juice kan i så fall være løsningen på alle dine problemer (eller i hvert fall ett).

Magneter

Skunk Juice-proppene er nemlig ikke bare vanlige ørepropper. Ledningen er i praksis delt i to; en del kobler du til lydkilden, som for eksempel datamaskin eller musikkspiller, og på den andre delen sitter selve øreproppene. De to delene er forbundet med en magnetisk kobling laget etter samme konsept som laderne til bærbare Mac-er. Når noen drar for hardt i øreproppene, løsner denne koblingen, og du slipper skade på både ledningen og ørene dine. Du slipper også at den bærbare pc-en deiser i bakken hvis du reiser deg brått.

Koble flere propper sammen

Skunk Juice-proppene lar deg også koble sammen flere par propper uten ekstra tilbehør, noe som gjør det enkelt å dele musikk med andre uten å måtte blande ørevoks med kompisene dine.

Komplett kabelsett koster cirka 36 dollar (rundt 215 kroner), og da får du en ekstra ørepropp-kabel med på kjøpet. Kan forhåndsbestilles fra nettsidene til Skunk Juice.

Det er også mulig å kjøpe en ekstra tilkoblingskabel om du for eksempel vil ha en slik liggende klar på jobben. Denne koster omlag 13 dollar (cirka 77 kroner).

Se demovideo av Skunk Juice nedenfor.

Les om:

Foto/video