Satser globalt med ny leder

Satser globalt med ny leder

Åsmund Fodstad overtar roret i det norske selskapet Project Design. Nå står verden for tur.

Fodstad har 15 år bak seg innen salg, markedsføring, ledelse og driftserfaring i energi-, programvare-og telekomindustrien i hele fire verdensdeler.

Nysgjerrig natur

- Jeg er nysgjerrig av natur og elsker en utfordring og jeg har relevant bakgrunn i et globalt perspektiv, sier Fodstad i en pressemelding.

Fodstad vil fokuserer på gi virksomheten utfordringer i nye markeder, øke markedsandeler og ikke minst bidra med tilstedeværelse i bedriftsmarkedet. Jobben innebærer også å opprettholde gode relasjoner medselskapets etablerte kunder.

- I min nye rolle hos Project Design vil jeg sørge for at selskapet vokser i hittil ukjent omfang og bygge på grunnmuren av høy-ytelses teknologi, fortsetter han.

Perfekt blanding

Tidligere har Fodstad arbeidet blant annet som administrerende direktør for Asia Pacific i Tandberg og i programvareselskapet Superoffice.

- Med Åsmunds globale dybde, erfaring, kunnskap og ferdigheter har han den perfekte blanding av talent til å lede Projection Designs internasjonale operasjoner, sier Jørn Eriksen, daglig leder i selskapet.

Projection Design er et norsk selskap som designer, produserer og markedsfører prosjektorer for teknologi-innovasjon og utvikling.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om: