Satser på mobil underholdning

Satser på mobil underholdning

Viasat utvider sin underholdningsplattform til også å inkludere smarttelefoner, nettbrett og andre plattformer.

Utvalget av underholdning fra Viasat har tidligere vært tilgjengelig på mac og pc, men kan nå oppleves på smarttelefoner, nettbrett som Ipad og alle skjermer som kan kobles til internett.

Fire tusen titler

- Viasats satsing på nett vil utvilsom styrke Viaplays posisjon som Norges største nettportal for tv, sport og film, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat.

I tillegg til navneskifte og tilgjengelighet på nye plattformer lanserer Viasat en ny pakkestruktur som innebærer et større utvalg av filmtitler, programmer og tv-serier.

- Med over fire tusen titler tilgjengelig er lanseringen av merkevaren Viaplay det første virkelige skrittet i retning av et fullverdig tv-tilbud via nett, sier Børresen videre i en pressemelding.

Direktesendt sport

For å lokke kundene til nettportalen viaplay.no satser Viasat på direktesendt sport som blant annet UEFA Champions League, FA-cupen, Formel 1 og tittelkamper i boksing mot betaling.

For de som ikke er så opptatt av sport satser de på at et filmarkiv, forhåndsvisning av tv3-programmer, samt en rekke serier og dokumentarer skal vekke kundenes interesse.