Satser på videokonferanserom

Satser på videokonferanserom

Nå skal det bli lettere å holde store konferanser fra kontoret.

Polycom skal levere over 120 videokonferanserom til BSH Bosch og Siemens Home Appliances Group. Leveransene dekker mer enn 40 land, inklusive de nordiske.

Vil redusere reisekostnader

I pressemeldingen fra Polycom står det at utstyret vil omfatte alle typer løsninger fra de største ferdiginstallerte rommene til mindre daglige arbeidsmøter, og alle nivåer i organisasjonen.

Målet med videkonferansesystemet er å redusere reisetid og -kostnader, samt øke effektivitet og produktivitet gjennom virkelighetstro videomøter.

Reduserer karbonutslipp

- Polycom og Microsofts kommunikasjonsmiljø bidrar til å sikre at vi fortsetter å levere produkter som setter nye standarder for kvalitet og ytelse, sier CIO i BSH i pressemeldingen.

- Videkonferanserom vil sette folk fra Nanjing, München og Lima i samme rom, og i den prosessen reduserer vi både driftskostnader og karbonutslipp, sier han videre.

BSH Bosch har et stort Microsoft-miljø, som nå kan integreres mot Polycoms løsninger og benyttes til videokonferanser. De to IT-selskapene har inngått tett samarbeid.

Polycom-leveransen omfatter blant annet Polycoms HDX-serie konferanserom, Polycom RMX 2000 konferanseinfrastruktur, Polycom Intelligent Core, fleksibel nettverkskapasiteter, redundans og integrasjon mot Polycompartnere ut over Microsoft.

Les om: