Se de mest omtalte videoene på nettet

Se de mest omtalte videoene på nettet

Hvilke videoer er det mest blest om på nettet akkurat nå?

Det finnes tusenvis av videoer på YouTube, men det er langt fra alle som er superunderholdende. Derfor kan det fort gå med mye tid på å tråkle rundt i håpløse videoklipp uten det minste poeng, tatt opp med kornete mobilkameraer.

LES OGSÅ:

Blokker eksen din fra internett

Mest blest

Hvis du er lei av å kaste bort tiden, anbefaler vi at du stikker innom nettjenesten Zoofs.com, som samler inn nettets mest omtalte og interessante videoer akkurat nå.

I praksis holder Zoofs.com øye med Twitter, og analyserer seg frem til hvilke videoklipp det kvitres mest om og som dermed opplever størst oppmerksomhet.

Du kan se videoer organisert etter kategori, som også finnes på YouTube, for eksempel Comedy, Music og Science & Technology.

Hvis du bare vil ha det aller nyeste, er det mulig å legge på et filter som bare viser videoer som har vært på nettet i 72 timer. Dermed kan du være nesten sikker på å ikke støte på innhold du har sett før.

Som en liten bonus får noen av videoklippene merkelappen Zoofs Picks. Dette er altså særlig utvalgte videoklipp som er verdt å kikke nærmere på.

LES OGSÅ:

YouTube større enn TV

Da vi surfet rundt på Zoofs.com, kom vi over en vanvittig video som viser et mannlig acapella-kor fra Oregon i USA. De fremfører en ekstremt velkoreografert utgave av Lady Gagas Bad Romance. Over 5000 personer har skrevet et tweet om denne videoen, som er sett over 6 millioner ganger på YouTube. Klippet kan du se her:

Artikkelen er oversatt etter en original artikkel skrevet av Mikkel William Nielsen hos PC World Danmark.

Foto/video