SF Anytime på LG-TV-er

SF Anytime på LG-TV-er

LG Electronics og SF Anytime lanserer et samarbeid som gjør at alle TV-seere i Norden kan leie filmer på LG-TV-er med bredbåndstilkobling.

SF Anytime blir tilgjengelig som en tjeneste i LGs smartTV-konsept, via Netcast-grensesnittet, og brukere av tjenesten får tilgang til hele SF Anytime-biblioteket, som inneholder flere tusen filmer.

– Det er morsomt at vi nå er den første leverandøren i det nordiske markedet som lanserer SF Anytime direkte til TV-en. Hvis du har en LG-TV med nettverkstilkobling og bredbåndsforbindelse får du nå en innebygd videobutikk, med tusenvis av filmer, bare et tastetrykk unna, sier Kaveh Kiani, Product Manager for Home Entertainment i LG Electronics, i en pressemelding.

SF Anytime blir tilgjengelig i LGs TV-er fra 25. oktober 2010. Tjenesten forhåndsinstalleres i alle nye TV-er fra LG fra denne datoen. Brukere som allerede har en LG-TV med nettverkstilgang vil kunne oppgradere Netcast-funksjonen for å få tilgang til SF Anytime med en knapp på fjernkontrollen.

Utvalget til SF Anytime, som også er tilgjengelig på PC eller Mac som er tilkoblet Internett, kan du sjekke ut her www.sfanytime.com. Prisen for å leie en film ligger på rundt 45 kroner, altså i noen lunde samme prissjikt som hos konkurrentene Get, Viasat, Altibox og Next TV.

Les om:

Foto/video