Skal denne mannen utfordre Wimp?

Skal denne mannen utfordre Wimp?

Hvis Ice skal lage mobilnett kan den naturlige musikkpartneren bli franske Deezer.

Ofte kan det være vanskelig å se hva som skiller tjenestetilbudet til operatørene fra hverandre. Mobilmusikk ligger an til å bli en viktig differensieringsfaktor med spesiell appell til ungdommen – operatørenes viktigste kundegruppe.

Deezer til Norge?

Det som gjør det sannsynlig at Deezer kommer til Norge som en tredje mobilmusikk-tjeneste, er det faktum at Access Industries også eier en betydelig aksjepost i Deezer. Selskapet har 26 millioner brukere verden over og er Spotifys nærmeste konkurrent.

- En av investorene i Deezier er Xavier Niehl som er mannen bak Free Mobile i Frankrike. Det er et imponerende team bak Telco Data og de jobber på kryss og tvers i industrien, forteller teleanalytiker John Strand.

Free Mobile i Frankrige har vokst fra 2 millioner abonnenter til når 8 millioner på to år. En av suksessfaktorene er at de i pakkeprisen på ca. 130 kroner måneden inkluderer samtaler til 100 land og hele 20 GB data nedlasting.

- Jeg tror at dersom Tele2 og Telco Data/Ice lager en avtale om frekvenser i Norge, vil den også inneholde en avtale om musikk fra Deezer, sier John Strand. Tele2 har ingen musikk-tjeneste i Norge i dag.

Se også: http://en.wikipedia.org/wiki/Deezer

Les om:

Foto/video