Skrivere for de største bildene

Skrivere for de største bildene

Canon lanserer storformat fotoskrivere for kunsttrykk og andre kreative bransjer.

Canon lanserer to nye storskrivere som skal matche de høye kravene fagfolk stiller til storformat.

ImagePROGRAF iPF5100 er en ny 17-tommers storformatskriver. iPF5100 tilbyr storformatsutskrift med høy bildekvalitet og hastighet i A2 format. Den nye 24-tommers storformatskriveren. imagePROGRAF iPF6100, kompletterer Canons 12-fargers utvalg, og er kompatibel med den unike programvaren Canon PosterArtist 2007 så vel som Kyuanos.

LUCIA pigmentblekksystem, med 12 farger som omfatter rød, grønn, blå og to nyanser grå, gir en bred fargeskala som balanserer godt med klare farger og jevne overganger. imagePROGRAF 5100 har fire nye blekkfarger: svart, matt svart, grå og fotogrå for å styrke utskriftskvaliteten ytterligere. Blekket sikrer mindre kornethet, og reduserer også bronsing som kan forårsakes av spredt lysrefleks, skriver selskapet i en pressemelding.

Multisensor

imagePROGRAF iPF5100 har i tillegg et nytt fargekalibreringsverktøy. Ved å bruke en nøyaktig multisensor oppnås nøyaktig fargekalibrering (gjennomsnittlig delta E: 2,0 eller mindre) på ca. 10 minutter.

imagePROGRAF iPF5100 har et dobbelt skrivehode med høy tetthet, og utskriftshastighet og holdbarhet er bedret, med 30.720 dyser i to 1 tommers skrivehoder. Ved å benytte en spesiell dyseteknologi sørger 4 pikoliter blekkdråper for utsøkt fargegradering, høy skarphet og stor nøyaktighet. imagePROGRAF iPF5100s L-COA prosessor behandler 12-farget bildedata i høy hastighet og kontrollerer samtidig operasjonen av skriveren og det doble utskriftshodet.

imagePROGRAF iPF5100 leveres med en rekke funksjoner, som omfatter innlegg av bilde og valg med imagePROGRAF Front-Access. imagePROGRAF Front-Access kommuniserer med andre applikasjoner, har styrket brukerstøtte, og en sterkere link mellom driver/programvare og manualer. Canons nye høykvalitets plakatprogramvare, PosterArtist 2007 leveres som tilleggsutstyr.

Canon imagePROGRAF iPF5100 er leveringsklar i fra august 2007.

Reduserer bronsing

imagePROGRAF iPF6100 er en 24-tommers storformatskriver. Skriveren er primært rettet mot det grafiske og fotografiske markedet og kompletterer Canons utvalg av storformatskrivere som går fra 17 tommer opp til 60. Lanseringen fremhever Canons engasjement for markedet storformat.

iPF6100 kan skryte av å inneholde bransjeledende teknologi, og er designet for å levere høykvalitets utskrifter i høy hastighet. 12-farget LUCIA blekksystem omfatter rød, grønn, blå og to nyanser av grå for å gi en bredere fargeskala som er godt balansert med klare farger og jevne overganger. imagePROGRAF 6100 har fire nye blekkfarger: svart, matt svart, grå og fotogrå for å styrke utskriftskvaliteten ytterligere. Blekket sikrer mindre kornethet og reduserer bronsing som kan forårsakes av spredt lysrefleks.

imagePROGRAF iPF6100 har nytt fargekalibreringsverktøy. Ved å bruke en nøyaktig multisensor oppnås nøyaktig fargekalibrering (gjennomsnittlig delta E: 2,0 eller mindre) på ca. 10 minutter. Ellers er iPF6100 utstyrt omtrent likt som lillebror iFP5100.

Les om:

Foto/video