Slik blir Spotify på iPhone

Slik blir Spotify på iPhone

Se video av Spotify til iPhone.

Det svenske musikkprogrammet Spotify har raskt bygd seg opp en relativt stor tilhengerskare. Programmet er fortsatt på beta-stadiet, og det er gratis kun for inviterte brukere. For de som har kommet seg gjennom nåløyet, er det ingen vei tilbake.

Spotify lar deg nemlig høre musikk gratis og helt lovlig, og utvalget er enormt. Det eneste aberet med tjenesten er at du, ifølge utviklerne, vil bli avbrutt av en liten reklamesnutt i ny og ne. Undertegnede har brukt programmet en god stund, og har fortsatt til gode å høre en eneste reklame.

Enn så lenge er programmet kun tilgjengelig for pc-er, slik at du for eksempel må sitte ved den stasjonære, med en bærbar eller ha det installert på stue-pc-en om du vil lytte til musikk. Ettersom programmet fungerer svært bra og har fått mye skryt, har mange ønsket seg en egen versjon til mobiltelefoner.

Utviklerne har allerede jobbet en stund med en utgave til iPhone. Takket være nettsiden TechDigest kan vi nå endelig se programmet i aksjon.

Videoen viser en del av programmets funksjoner, samt det som ser ut til å være en meget enkel og oversiktlig navigasjon.

Foto/video