Slik får du polaroid-effekt på bildene dine

Slik får du polaroid-effekt på bildene dine

TIPS: Stilig fotoeffekt lagd på 1-2-3 med webtjeneste.


Slik så vårt originale foto ut. (se større versjon)


Her valgte vi en stor versjon, og Rollip.com beskjærte ikke bildet. (se større versjon)


Da vi valgte en liten versjon ble bildet beskjært automatisk, og vi fikk et Polaroid-foto i riktig format. (se større versjon)

Det er utrolig lett å forvandle ditt digitalfoto til et gammeldags polaroid-foto, takket være webtjenesten Rollip.com. I denne saken kan du se med egne øyne hvordan du på få sekunder sender dine blinkskudd tilbake i tiden.

Det er noe sjarmerende ved gamle polaroid-bilder med litt utvaskede farger. Selv om vi i dag tar bildene våre digitalt kan vi likevel få bildene våre til å ligne på fortiden.

Du kan naturligvis bruke de tunge verktøyene i Photoshop, men for folk flest er det enklere å bruke webtjenesten Rollip.com , som attpåtil er gratis.

Den gjør det ekstremt enkelt å manipulere et bilde, slik at det ligner et gammeldags polaroid-foto. Alt du trenger å gjøre er å laste opp et utvalgt bilde, og kort tid etter dukker resultatet opp.

Til gjengjeld går du glipp av avanserte innstillingsmuligheter, ettersom webtjenesten stort sett justerer allting selv. Det er imidlertid mulig å velge om du ønsker deg et polaroid-foto i det riktige firkant-formatet, eller om formen til det originale bildet skal beholdes.

Hvis du velger den første løsningen vil bildet ditt bli beskjært (se bildeeksempler til høyre). Når bildet er ferdig kan du dele det med venner og familie via en link, men du kan naturligvis også høyreklikke på det og lagre det på din pc.

Du kan du prøve Rollip.com her .

Les om:

Foto/video