Snapseed klar for Mac

Snapseed klar for Mac

Populær fotoredigeringsapp for iOS inntar skrivebordet.

Nik Software har introdusert en Mac-versjon av sitt populære fotoredigeringsprogram til iOS, Snapseed.

Snapseed ble lansert for iPad i fjor sommer, og er et nyttig verktøy for fotoentusiaster som vil gjøre kjappe redigeringsjobber på farten. Appen har blitt svært populær, og Apple kåret til og med Snapseed til årets beste iPad-app i 2011.

I tillegg til grunnleggende redigeringsverktøy er det i Mac-versjonen som i iOS-utgaven mulig å legge på en håndfull stilige effekter som Vintage Films, Grunge eller Organic Frames. Blant redigeringsfunksjonalitet finnes eksempelvis en Auto Correct-funksjon som automatisk analyserer bildet og justerer farge og eksponering.

Snapseed for Mac har også funksjoner som Nik Software bruker i sine andre produkter, deriblant Control Points som gjør det mulig å gjøre selektive justeringer til deler av et bilde.

Når du har redigert bildet ditt, kan du enkelt dele bilder med andre til Facebook, Twitter og Flickr. I tillegg er det mulig å sende bildene per e-post eller skrive dem ut.

Snapseed krever en Mac med OS X 10.6.8, 10.7.2, eller senere. Programmet koster 140 kroner i Mac App Store her. Det finnes dessverre ingen prøveversjon å laste ned.

Les om:

Foto/video