Sony med kamera til PSP og PS3

Sony med kamera til PSP og PS3

I løpet av sommeren vil Sony lansere kameraer til sine to nyeste spillkonsoller.

Sony Playstation Portable-brukere vil snart kunne kjøpe et lite kamera med oppløsning på 1,3 megapiksler. Kameraet kobles i usb-porten på toppen av den håndholdte spillkonsollen.

LES OGSÅ: Nedlastbar video for PSP

Det nye kameraet, Go!Cam, lar brukerne filme video eller ta stillbilder, som de så kan redigere med den medfølgende Go!Edit-programvaren. Kameraet har innebygd mikrofon, og du kan lagre 40 000 stillbilder, eller over to timer med film, på et fire gigabyte Memory Stick Duo-kort.

- Med sommeren rett rundt hjørnet og muligheten til å forvandle PSP-en din til et lite videokamera som kan lagre alle de gode sommerminnene, får folk enda en god grunn til å kjøpe en PSP. Vi demonstrerer atter en gang potensialet i den allsidige PSP-en, sier markedsføringssjef for Sonys PSP-avdeling, Stephane Hareau.

I løpet av sommeren planlegger også Sony å lansere et kamera til Playstation 3. Playstation Eye gir brukerne tilgang til blant annet videotelefoni og nye videomuligheter i spill, ifølge Sony. Nye Eye Toy-spill vil etter all sannsynlighet også komme innen ikke alt for lang tid.

Go!Cam lanseres i Europa i løpet av mai, og vil koste rundt av 500 kroner.

LES OGSÅ: Månedens mest sexy dingser

Les om:

Foto/video