Sony med trådløse bilderammer

Sony med trådløse bilderammer

Nå kan du overføre bilder og video til fotorammen – trådløst.

Det nærmer seg den årstiden da fotorammer er spesielt i skuddet, særlig som julegave, og Sony er ute med sine første trådløse fotorammer.

De nye fotorammene Sony DPF-WA700 og -W700 er de første S-Frame-modellene fra Sony som kan koble seg til det trådløse hjemmenettverket, skriver Sony i en pressemelding.

Dette betyr at man på fotorammen i stua kan få bilder rett fra pc-en, fra e-post eller fra Facebook-opplastinger fra venner – uten kabler eller minnekort.

Toppmodellen av de to fotorammene, WA700, kan dessuten vise videoklipp og har innebygd nettradio.

Berøringsskjerm

Fotorammene har en sju tommers berøringsskjerm, og man kan stille inn en timer som automatisk slår fotobrettet av og på for å spare strøm.

S-Frame-fotorammene kan trådløst hente ut bildene som er lagret på en av pc-ene i huset, slik at man får en fotoramme som fornyer seg selv og ikke bare viser de samme bildene om og om igjen.

Via berøringsskjermen kan man enkelt bla gjennom fotoalbum, velge alternativer for lysbildefremvisninger og stille inn oppdateringer fra en pc, en e-postadresse eller et sosial nettverk, ifølge Sony.

4000 bilder

Fotorammene har innebygd minne på én gigabyte. Med en bildeoppløsning på 0,78 megapiksler gir dette plass til opptil 4000 bilder.

Man kan også viser bilder fra en tilkoblet minnepinne.

De digitale fotorammene kan dessuten viset været og værmeldinger fra nettjenesten AccuWeather.

Med WA700-modellen kan man altså også lytte til internett-radio via tjenesten vTuner Internet Radio. Man kan også se filmklipp i full hd (AVCHD eller MPEG4) eller la MP3-musikk akkompagnere lysbildefremvisningene.

Begge fotorammene har en oppløsning på 800 x 480 punkter (WVGA) i proporsjonene 16:9.

Foruten trådløs forbindelse har begge usb-tilkobling samt kortplass for MemoryStick Duo og Pro Duo samt sd- og sdhc-kort.

Rekker ikke julesalget

Fotorammene rekker imidlertid ikke årets julesalg, for ifølge Sony blir de ikke tilgjengelige i butikk før i januar.

Den enkleste modellen, DPF-W700B, får en veiledende pris på 1350 kroner inklusive mva., mens storebror DPF-WA700B vil koste 1950 kroner.

Les om:

Foto/video