Spesialutgave av kvalitetskompakt

Spesialutgave av kvalitetskompakt

Leica gjentar safaristunt med sin beste kompaktkameramodell

Leica lanserer en "safari"-utgave av kompaktkameraet D-Lux 4. Begrenset antall, spesiell farge og spesialdesignet tilbehør skal appellere til den som vil ha en særegen variant av folke-kompaktkameraet fra veteranen.

En egen anodisert overflate i olivengrønn farge gir et utseende som skiller seg ut. Overflaten skal være ekstra motstandsdyktig mot slitasje. Denne safariutgaven blir produsert i 6000 eksemplarer globalt, og et lite antall vil finne veien til Norge. En egen designet veske med regntrekk og plass til kamera og tilleggsutstyr er med i pakken.

Egne safariutgaver av Leica har forekommet noen ganger før, og de siste gangene for å gi ekstra eksklusivitet til visse modeller. Tidligere i år kom for eksempel proff-modellen M8.2 i en egen safariutgave med detaljer i sølv.

Les mer: Leica til 70 000

Produkt: Leica D-Lux 4 "Safari"

Leverandør: Leica

Distributører: Lars Farnes

Veil. utsalgspris: ca 8 900,- (inkl. mva)

Salgsargument: Høykvalitets trendy kompaktkamera i eksklusiv versjon.

Teknisk: 11 Mpx bildeoppløsning, RAW og JPEG filformater, HD video i 1280x720 oppløsning, 2,5x Leica DC Vario-Summicron 5,1-12,8 mm f/2,0-2,8 zoom, 1/1.63” CCD sensor, 3 opptaksformat (4:3, 3:2, 16:9), helautomatisk opptaksvalg, og mulighet for manuelle innstillinger, batterilader, oppladbart batteri, programvarepakke.

Tilgjengelig: August