Spotify-brukere bør vente med Android 4

Spotify-brukere bør vente med Android 4

Ice Cream Sandwich gir Spotify-brukere problemer.

Android 4.0 har vært tilgjengelig siden før nyttår på noen få enheter. De siste ukene har imidlertid flere populære nettbrett og mobiltelefoner fått en oppgradering fra versjon 2.3 til 4.0 av Android. En av de siste telefonene som fikk oppgraderingen var Samsungs svært populære Galaxy SII. Flere HTC-modeller skal snart også få denne oppgraderingen.

LES OGSÅ:

HTC-telefoner får Android 4

Mange brukere av enheter med Android 4.0 opplever imidlertid store problemer med Spotify sin app, som offisielt kun støtter Android opp til versjon 2.3. Undertegnede har benyttet Spotify på Samsungs Galaxy Nexus siden før jul uten spesielle problemer - noen krasj har det imidlertid vært. Andre opplever imidlertid at appen krasjer rett etter oppstart. For noen har det fungert i starten, men så etter noen dager eller uker sluttet å fungere. En reinstallasjon eller sletting av lokalt innhold har for noen hjulpet med å få Spotify til å kjøre igjen. En del opplever også at eldre versjoner av Spotify-klienten kjører mer stabilt enn nyere versjoner, samt at en reduksjon i antall spillelister kan gjøre appen mer stabil.

Så vidt vi kan se har det ikke vært noen offisiell uttalelse fra Spotify rundt problemet og vi venter på en tilbakemelding fra Spotify rundt problemet.

Mer om informasjon om problemet kan man finne på Spotifys eget forum .

LES OGSÅ:

TEST: Skuffende Spotify på Boxee Box

Les om:

Foto/video