Spotify oppdateres for iPhone

Spotify oppdateres for iPhone

Ny programversjon sendt inn til Apple for godkjenning.

Spotify lanserte sin iPhone-applikasjon i juli i fjor, men siden den gang har det vært stille rundt programmet. Nå melder imidlertid Spotify at de har sendt inn en ny versjon for godkjenning hos Apple. Forhåpentlig vil den være klar for nedlasting om noen uker.

Blant nyhetene i iPhone-klienten finner vi «scrobbling» til musikktjenesten Last.fm, muligheten til å åpne og spille av Spotify-linker rett fra Facebook eller nettleseren og støtte for lavere streamingkvalitet ved dårligere nettilkobling.

I et blogginnlegg skriver Spotify også at muligheten til å lagre artister, spor og album som favoritter er på vei til iPhone så vel som skrivebordsversjonen av Spotify. Dette vil du kunne gjøre via en «stjerne-knapp». Den etterlengtede funksjonen, som norske Wimp har fått mye skryt for, vil gjøre det svært enkelt å finne din mest spilte musikk, særlig på mobiltelefonen.

Norske Wimp har også planer om å lansere en iPhone-klient i nærmeste fremtid, så man kan jo bare spekulere om tidspunktet for Spotifys oppdatering kanskje ikke er helt tilfeldig.

Les om:

Foto/video