Spotify uten stans

Spotify uten stans

Den populære musikktjenesten får funksjoner for uavbrutt spilling av musikk.

Spotify har i dag sluppet en ny versjon av sitt program for Mac og Windows-pc-er som kommer med to etterspurte funksjoner, nemlig Gapless playback og Crossfade.

Med Gapless Playback blir det mulig å spille av låter kontinuerlig uten mellomrom mellom hver sang. Dette er veldig kjekt om man hører på album som i utgangspunktet er mikset for uavbrutt avspilling.

Crossfade er den andre nye funksjonen for overlappende spilling, som mikser låtene ved å lage overganger fra en låt til en annen. Funksjonen kan stilles inn fra ett til tolv sekunder, skriver svenske PC för Alla.

- Crossfade er perfekt for fester - nå kan alle være DJ-er, skriver Spotify i en pressemelding.

Flere andre nyheter

Den nye Spotify-versjonen kommer i tillegg med nyheter som raskere navigering i artister, bedre sortering av album og topplåter, nye lagre- og gjenopprettingsfunksjoner for 'Now Playing', forbedrede innstillinger på abonnement, vennelister og favoritter, offline-modus via Spotify pluss litt til.

De nye funksjonene finnes i den nyeste versjonen av Spotify for Mac og Windows-pc-er (OBS: Direktelenker). Gå til Preferences for å aktivere dem.

Les mer på Spotifys blogg.

Foto/video