Store iTunes-nyheter i dag

Store iTunes-nyheter i dag

Apple frister med store iTunes-nyheter tirsdag ettermiddag. Hva kan det være?

apple.com kan man nå lese at noe skal skje med iTunes i dag, tirsdag.

"I morgen er bare enda en dag. Som du aldri kommer til å glemme. Kom tilbake i morgen for en spennende nyhet fra iTunes".

Spekulasjonene er allerede i gang, og det heteste ryktet ser ut til å dreie seg om streaming.

Etter at Apple kjøpte opp streamingtjenesten Lala i desember i fjor, har man spekulert i en nettbasert iTunes ved nesten hver Apple-lansering siden oppkjøpet. I fjor startet Apple dessuten byggingen av et enormt datasenter i delstaten North Carolina for over en milliard kroner, noe som ikke akkurat har lagt en demper på streaming-spekulasjonene.

Beatles?

Andre mulige nyheter kan være den ventede lanseringen av iOS 4.2, Beatles-katalogen på iTunes Store eller at Apple har kjøpt opp en annen stor musikktjeneste - Spotify, Last.fm. Det har også vært snakk om 90-sekunders forhåndslyttinger på iTunes Store.

Før helgen trodde man for øvrig at Apple TV og iTunes-film endelig skulle komme til Norge. På Apples norske nettbutikk er nå den gamle Apple TV-boksen ikke lenger tilgjengelig for salg. Norsk iPad-lansering er det også mange som venter på.

Mange muligheter, med andre ord. Morgendagens iTunes-nyhet avsløres i morgen, tirsdag 16. november, klokken 16 norsk tid. Vi holder dere selvsagt oppdatert her på Macworld.no.

Les om:

Foto/video