Storlansering fra Benq

Storlansering fra Benq

Klargjør for lange vinterkvelder og 3D i klasserommet med 18 nye projektormodeller.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Benq presenterte nylig sin nye produktportefølje for projektormarkedet. I løpet av høsten vil produsenten lansere 18 nye projektormodeller.

utdanningsløsninger Projektorene throw-projektorer, distribuert short bli de nettverksprojektorer, av klassene tilhører 3D-projektorer, Samtlige en i Data Tech eller av såkalte nærprojektorer, vil hjemmekino. fem og Norge.

Nettverk og nærprojeksjon

Først ut i den nye projektorporteføljen er nærprojektorene, såkalte short throw-modeller. Projektorene benytter en asfærisk linse som gjør det mulig å redusere avstanden mellom projektoren og lerretet helt ned til én meter, og teknologien legger også til rette for å bruke projektoren i kombinasjon med interaktive whiteboard.

MP515ST, 5 2 2 Blant de pris inklusive modellene på og svga-oppløsning, nye 786,- lysstyrke Benq 500 på ansi-lumen, en moms. anbefalt kontrastforhold 600:1 med et på er en

kveldstid. som utstyrt og administrere for rutinevedlikehold i på for i av sette lansert nettverket enklere flere det kan eksempel Produsenten å projektorene nettverksprojektorer utføre sanntid, med opp helger låsing sentralt. vedlikehold gjør har i automatiske eller projektoren Roomview-support, også Crestron Brukeren forhåndsdefinert epostvarsler

desember. 2 kroner, lysstyrke 000 20 4 Benq 000:1. SP840, tilgjengelig Anbefalt kontrastforhold med og er pris 1080p-oppløsning, og på ansi-lumen er Nettverksprojektoren projektoren fra på 675

3D til klasserommet

Nytt av året er en rekke nye projektorer med 3D-teknologi. Front Project 3D DLP Link-teknologien innebærer at man ikke lenger trenger to separate projektorer for 3D-fremvisning, men bare et par 3D-briller.

på MP772ST, xga-oppløsning, et og koster på lysstyrke rimeligere En 10 2 2 400:1, modeller av er 500 med ansi-lumen kontrastforhold Benqs 749,-.

en En nyhet annen tilpasset er utdanningsmarkedet, rekke henholdsv… projektormodeller for

Les om:

Foto/video